Mijn Kinderdagverblijf.nl | Informatie

Informatie

Mijn Kinderdagverblijf

Mijnkinderdagverblijf.nl wordt beheerd door mensen met passie voor kinderen en dit graag met anderen willen delen. Door ouders te faciliteren met het zoeken van een juiste kinderdagverblijf, hopen wij hiermee waarde toe te kunnen voegen aan de kinderopvang branche. Bovendien zullen onze mensen regelmatig de ins en outs van de kinderopvang, spraakmakend nieuws en interessante artikelen met u delen.


Uw hulp nodig!

Bent u ook een gepassioneerde ouder, gastouder of deskunde en heeft u interessante nieuwtjes die u met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn continu op zoek naar gepassioneerde mensen die een steentje bij willen dragen aan deze website.

 


Voeg uw kinderdagverblijf toe

Uw kinderdagverblijf onder de aandacht brengen? Op deze website kunt u GRATIS uw kinderdagverblijf toevoegen, zodat klanten uw bedrijf kunnen vinden. Ook heeft u de mogelijkheid om uw gratis account te upgraden naar een premium account. De kosten hiervoor bedragen slechts 3 euro per maand! Met een premium account kunt u belangrijke informatie over uw kinderdagverblijf toevoegen zoals: uw website, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfslogo, foto's, extra omschrijvingen en meer! Hiermee vergroot u de kans op een betere vindbaarheid van uw website en/of onderneming in Google aanzienlijk!


Klik hier om uw kinderdagverblijf gratis toe te voegen!


Social media

Facebook

Twitter

 

Samenwerkingsverband

Onze kinderen zijn onze toekomst. Met deze gedachtegang heeft ons team deze website gestart. Het team bestaat uit een aantal gepassioneerde ondernemers die graag willen dat de informatie voor ouders gemakkelijker beschikbaar wordt. Het moet voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen en gastouders weer gemakkelijk worden om ouders te informeren. Zodoende hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om dit concept neer te zetten.

Het samenwerkingsverband van deze ondernemers heeft een brede expertise op verschillende fronten, waaronder marketing, internet, media, vormgeving en kinderopvang. Gezamenlijk hebben we dit prachtige concept neergezet: voor u als ouders, maar ook voor de kinderdagverblijven. We kunnen de kosten zo laag houden, omdat we niet werken vanuit een duur kantoor waar iedereen een hoog salaris ontvangt. Wij hebben dit project juist gestart om ouders en kinderopvangen te ontlasten: voor onze kinderen.

Ons team


Monika Bouwman
Oprichter / Eigenaar
Stuur e-mail

Marcel Bouwman
Support / Sales manager
Stuur e-mail

Erika de Waard
Developer
Stuur e-mail

Agnes Boer
Sales manager / Social media
Stuur e-mail

Harry Dijk
Sales manager
Stuur e-mail

Margreet van Schravendijk
Sales manager
Stuur e-mail

Cees van der Groen
Marketing manager
Stuur e-mail

Mandy Bouwman
Communicatie manager / Social media
Stuur e-mail

Jeroen Hamminga
SEO / Tekstschrijver
Stuur e-mail

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via onderstaande gegevens of via ons contactformulier.

Email: info@mijnkinderdagverblijf.nl